ხორცის პელმენი ბეკონით
ხორცის პელმენი – 400 გ
ბეკონი – 200 გ
თეთრი კომბოსტო – 200 გ
მწვანე ხახვი – 1 კონა
ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი – თითო პატარა კონა
ნიორი – 2 კბილი
დაღერღილი წიწაკა – 1 ჩ.კ.
არაჟანი – 4 ს.კ.
ჯინჯერის მარინადი – 2 ს.კ.
ზეითუნის ზეთი – 1 ს.კ.
მარილი
პილპილი
პელმენი ჩაყარეთ მდუღარე მარილიან წყალში და ხარშეთ 7-8 წუთის განმავლობაში.
ბეკონი დაჭერით კუბებად და შებრაწეთ ტაფაზე. დააყარეთ დაჭრილი კომბოსტო, წიწაკა, მარილი, პილპილი და ერთად მოშუშეთ. შემდეგ დაამატეთ მოხარშული პელმენი, მწვანე ხახვი და მწვანილი.
სერვირება:
მზა კერძს მიაყოლეთ არაჟანი და ცოტა ჯინჯერის მარინადი.
გემრიელად მიირთვით!